Bazény na míru

Bazén slouží pro aktivní odpočinek a rekreaci. Jeho využití napomáhá k udržení Vaší zdravotní kondice. Slouží pro zpříjemnění životní pohody a relaxaci Vás a vaší rodiny.

Zejména pro děti je bazén obrovským zdrojem zábavy, radosti a sportovního vyžití.

Pořízení bazénu a zastřešení rovněž velkou měrou zvýší hodnotu Vaší nemovitosti.


KOMPLETNÍ FOTOGALERIE JE NA FACEBOOKU   ZDE

Vyrábíme kvalitní bazény na přání zákazníka z kvalitního materiálu Röchling Polystone® P  v síle 6, 8, 10, 12mm!!!
Bazény svařujeme nejmodernější technologií CNC a dále ručními extrudery.
Masivní venkovní žebrování v rozestupech 62,5cm v síle 10-15mm přivařená v celé délce extruderem (nikoliv jen drátem!)
Klademe maximální důraz na kvalitu provedení oproti konkurenci.

Kam bazén umístit?

Výběr vhodného místa pro Váš bazén je jeden z nejdůležitějších faktorů.Bazén se stane skutečnou dominantou vaší zahrady. Toto místo by mělo být co možná nejvíce prosluněné, klidné a s dostatečným prostorem pro relaxaci (v blízkosti teras, pergol apod.) Dobré je počítat do budoucna i se zastřešením bazénu a tím pádem i s volným prostorem kam budete zastřešení odsouvat, tak aby nepřekáželo koupajícím se osobám.

                  



Jakou velikost bazénu zvolit?

 Zásadní otázkou je velikost prostoru kam bude bazén umístěn. Pro menší prostory volíme bazén o velikosti 3 x 6 m, které jsou zároveň velmi oblíbené pro svou finanční nenáročnost. Pro prostory větší pak volíme nejčastěji bazén 3 x 7 m nebo 3,5 x 7 m. Naše firma Vám ráda poradí jak s výběrem vhodného bazénu pro vaši zahradu, tak s dispozičním řešením.


       


         

Tvar

Tvar je další zásadní rozhodnutí pro vybudování vašeho bazénu. Obdelníkové bazény jsou velmi oblíbené všude tam, kde je kladen důraz na maximální využití koupacího prostoru.Tyto typy bazénů jsou ideální součástí exteriérů nebo interiérů staveb. Pokud máte dostatek prostoru a chcete jej co nejvíce využít, pak je obdelníkový bazén tím pravým řešením právě pro Vás.

Oválné bazény jsou velmi oblíbené pro svou nižší cenu oproti bazénům obdélníkovým. Jsou elegantní a velmi působivé. Často se oválné bazény usazují do terénu, kde je z různých důvodů horší přístup.

Další variantou jsou atypické rozměry a tvary bazénů, jako je např. "L" tvar, ledvinka apod.

Kruhový tvar bazénu je další z možností. pro svou konstrukci je možné jej ponechat nad terénem bez dalšího statického zajištění.

Velikost bazénu je dalším důležitým rozhodnutím. Samozřejmě záleží na celkovém prostoru a rozložení vaší zahrady. Dobré je počítat do budoucna i se zastřešením bazénu a tím pádem i s volným prostorem kam budete zastřešení odsouvat, tak aby nepřekáželo koupajícím se osobám.


Jak složitá je péče o bazén?

Díky použití kvalitních materiálů při výrobě je péče o bazén jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Naši zaměstnanci Vám vše důkladně vysvětlí, předvedou a zaškolí Vás. Je v našem zájmu, aby voda ve Vašem bazénu byla hygienicky čistá a Vy spokojeni. Samozřejmostí je perfektní záruční a pozáruční servis.
Vodu v bazénu můžeme udržovat pomocí chemických přípravků zpravidla chlorových či kyslíkových. Další možností je úprava vody pomocí slané (mořské)  vody a  solonizační jednotky tzv. salinátoru.
Nabízíme rovněž dodání a montáž zcela automatické úpravy vody ASEKO